•BeKind Blogg

Be Kind Together – Familjen tillsammans i BeKind

Mars 8, 2023
Mode & inspiration
Helena Glifberg
3 min

BeKind lanserar en ny kollektion med kläder för hela familjen under hashtaggen "BeKindTogether".

Vad andra säger om vår blogg:

"Jag älskar verkligen att läsa BeKinds blogg! Det är så inspirerande att se deras engagemang för hållbarhet och deras passion för att skapa produkter som är både vackra och miljövänliga. Jag har lärt mig så mycket från deras inlägg och jag ser alltid fram emot att se vad de kommer att dela med oss härnäst."

Gunilla Simonsson, Kalmar

BeKinds blogg är en plats där vi delar med oss av inspiration, tips och råd om våra produkter och hur man bäst använder dem. Vi kommer att fortsätta att publicera inlägg om våra senaste kollektioner, tips på hur man matchar våra produkter och håller dem rena och fräscha, samt andra relevanta ämnen som rör hållbarhet och miljövänlig livsstil.

Vi vill skapa en plattform där våra kunder kan hitta all den information de behöver för att få ut det mesta av våra produkter, samt en plats där de kan dela med sig av sina erfarenheter och idéer. Vi vill även höra våra kunders feedback och ta till oss av deras önskemål för att kunna utveckla och förbättra våra produkter och tjänster.
Vi ser fram emot att fortsätta att dela med oss av vår kunskap och inspiration på bloggen och är glada över att våra kunder finner den hjälpsam.

BeKind - för hela familjen!

Hej alla härliga föräldrar där ute!

Är du också trött på att gå runt och leta efter matchande kläder till hela familjen? Vill du ha bekväma kläder som passar både stora och små? Då har du kommit rätt! BeKind har precis lanserat en ny kollektion som riktar sig till hela familjen.

Bequem och Bekväm

Det är viktigt för oss på BeKind att kläderna både är bekväma och bequem, vilket betyder att de är av hög kvalitet och hållbarhet. Vi vill att våra kläder ska vara ett självklart val för hela familjen, oavsett om det är en dag på stan eller en utflykt i skogen.

Matchande outfits

Nu kan du och din familj rocka matchande outfits och se supergulliga ut samtidigt. Vi har ett stort utbud av mössor, halsdukar och pannband som passar både vuxna och barn. Alla våra produkter är designade och sydda för hand av vårt team här på BeKind.

Hållbarhet och miljö

Vi bryr oss om miljön och vill göra vad vi kan för att minska vår påverkan på den. Vi använder endast material av hög kvalitet och våra kläder är gjorda för att hålla länge. Vi syr även alla våra produkter för hand, vilket minskar avfallet från produktionen.

BeKind Together

Vi på BeKind tror på att vara snälla mot varandra och omvärlden. Vi vill att våra kläder ska sprida glädje och kärlek och påminna oss om att vi är en del av något större. Så låt oss vara snälla mot varandra och använda våra kläder som en påminnelse om att vi är alla tillsammans i detta.

Så varför inte ta med hela familjen och shoppa matchande kläder hos BeKind idag? Vi är övertygade om att du och din familj kommer att älska våra produkter lika mycket som vi gör. #BeKindTogether

Kram från en härlig mamma på BeKind!
Helena Glifberg
Helena Glifberg är grundaren av BeKind och en miljömedveten entreprenör. Hon brinner för att erbjuda hållbara och snygga produkter som både kunder och planeten kan må bra av.