SHOPPING INFO

BeKind strävar efter att göra din shoppingupplevelse enkel och trygg. Därför erbjuder vi förmånliga leveransalternativ, ett brett utbud av kvalitetsprodukter, smidiga byten och returer och ett tillgängligt kundsupport-team för ytterligare frågor.

Tjänster

Leverans
Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och smidigt som möjligt. Vi skickar vanligtvis ut din beställning inom 3-5 arbetsdagar från det att vi mottagit din order.
Produkter
På Be Kind hittar du ett stort utbud av klädesplagg för hela familjen. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser.
Byten & Returer
Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp på Be Kind är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med en retur eller ett byte. Vänligen läs vår returpolicy för mer information om retur- och byteskrav.
Betalningar
Hos oss kan betala med de flesta kreditkort, PayPal & Apple Pay. Vi använder även en säker betalningsgateway för att skydda dina betalningsuppgifter.
Gåvor
Behöver du en present till någon speciell? Vi erbjuder presentkort som du enkelt kan köpa och skicka direkt till mottagaren. Låt dem själva välja sin favoritmössa eller halsbuff.
Önskelista
Du kan enkelt skapa en önskelista genom att skapa ett konto på vår webbplats och lägga till de produkter som du gillar.

Frågor

1

Kan jag spåra min beställning när jag handlar på BeKind?

Absolut! När din beställning skickas ut kommer du att få ett spårningsnummer som du kan använda för att följa din leverans.

2

Vad är er policy för prisjusteringar?

Vi erbjuder inte prisjusteringar på produkter som har köpts till ett tidigare pris.

3

Erbjuder ni gåvokort till era kunder?

Ja, vi erbjuder digitala gåvokort som kan användas för att köpa produkter på vår hemsida.

4

Kan jag hämta min beställning på ett specifikt ställe?

Tyvärr erbjuder vi inte möjligheten att hämta din beställning på ett specifikt ställe. Vi levererar alla beställningar direkt till din adress.

5

Vad är er policy gällande förseningar i leveransen?

Vi gör alltid vårt bästa för att leverera din beställning i tid, men ibland kan det uppstå förseningar på grund av faktorer utanför vår kontroll. Om din beställning är försenad kommer vi att kontakta dig och informera om den förväntade leveranstiden.

KUNDTJÄNST

Chatta
Sociala medier
FACEBOOK @Be Kind
INSTAGRAM @Bekindclothing

KONTAKTA OSS

Om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Du kan kontakta oss via e-post eller telefon, eller genom att använda vårt kontaktformulär på vår webbplats.

Tack, ditt meddelande har mottagits!
Hoppsan! Något gick fel när formuläret skulle skickas.
Allévägen 2
39597 Läckeby

073-501 33 03
BeKind